προφίλ

 Ποιοι είμαστε

 

Βασίλης Λιακόπουλος

Βασίλης Λιακόπουλος

 

Helicam director

Ο Βασίλης Λιακόπουλος ειναι μηχανικός λογισμικού του Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών. Το 1991 εφάρμοσε για πρώτη φορά την τεχνολογία helicam  σε μή επανδρωμένο αεροσκάφος με αναλογική μηχανή φιλμ 110mm φωτογραφίζοντας  εκτάσεις και ακίνητα, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο την τεχνολογία αυτή ώς  αναπόσπαστο εργαλείο του σημερινού marketing και της τοπογραφίας με χρήση αεροφωτογραφιών. Το 2003 ενσωματώνει την υπηρεσία αεροφωτογράφησης, με χρήση μή επανδρωμένων αεροσκαφών, στο ελληνικό δίκαιο. Έτσι  το 2004 ιδρύεται η Αeroview παρέχοντας  επαγγελματικές λύσεις στο χώρο των εναέριων λήψεων και το 2011 ενσωματώνεται στο δημιουργικό δυναμικό της Polygnome.

Φώτης Αρναούτογλου

Φώτης Αρναούτογλου

BSc, Computer Studies (Visualization)

 

Προγραμματισμός, Γραφικά πραγματικού χρόνου, μοντελοποίηση και κίνηση 3 διαστάσεων.

Ιδρυτής της Polygnome.

Αναστάσιος Σταμνάς

Αναστάσιος Σταμνάς

Τοπογράφος Μηχανικός

Ο Αναστάσιος Σταμνάς είναι διδάκτωρ του Τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., απόφοιτος του Τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Α.Π.Θ., του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δ.Π.Θ. και του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ʽΠροστασία, Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμούʼ του Α.Π.Θ.

περισσότερα

Δημήτρης Μάρης

Δημήτρης Μάρης

Μοντέρ

Με σπουδές συγκεκριμένα στην τέχνη του μοντάζ, από το 2003 ως ελεύθερος επαγγελματίας, έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς και με ξένα δίκτυα ενημέρωσης. Με εμπειρία σε εταιρικά και διαφημιστικά βίντεο, έως ντοκιμαντέρ και ειδήσεις, η προσπάθεια για βελτίωση των τεχνικών αλλά και καλλιτεχνικών γνώσεων, είναι διαρκής.

περισσότερα

Γιώργος Κράλης

Γιώργος Κράλης

Graphic designer – 3D artist

Σπούδασε γραφιστική στη Θεσσαλονίκη. To 2006 εντάσεται στη βιομηχανία του 3D animation και visual effects και  το 2010 ιδρύει την διαφημιστική εταιρία  NATURAL CMYK παρέχoντας υπηρεσίες διεθνούς επιπέδου σε εταιρίες και οργανισμούς. Ιδρυτής της Polygnome.

περισσότερα

H συνεχής εφαρμογή νέων τεχνολογιών, συντέλεσε στην συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τομέα της φωτογραμμετρίας, αποτυπώνοντας  έτσι  για πρώτη φορά στα χρονικά τον  αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
Στις συνεργασίες μας επίσης  συγκαταλέγονται αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Cambridge University με το ΚerosProject  όπου έγινε η αποτύπωση της νήσου Κέρου,  συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια όπως το  πολιτισμός της απεικόνισης σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο  Πανεπιστήμιο Θράκης, συμμετοχή σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης ( 3D Icons  – Εναέρια φωτογράφηση για τρισδιάστατη αποτύπωση μνημείων Unesco, Safe Wet - Κατασκευή μη-επανδρωμένου σκάφους πολυδειγματοληψίας για περιβαλλοντική παρακολούθηση.